INTERAKTÍV | CSALÁDI | GASZTRO | ZENEI | KULTÚR

2016. július 19-24.

 

Az egyik legizgalmasabb hazai fesztiválon vehetsz részt július 19. és 24. között Balatonbogláron. Hat nap, nyolc helyszín, interaktív programok és több mint nyolcvan fellépő! A gyönyörű balatoni panoráma, a festői domb a Gömbkilátóval és a pihenéshez is nagyszerű strand pedig mind-mind a fesztivál díszlete.

A Babel Soundon közös a nyelv; a lélekből és szívből érkező hang. Hívhatjuk akár bábelinek, a zűrzavar után. Rég megbékéltünk vele, hogy máshonnan érkezünk, más nyelvet beszélünk. A hazai kedvencek mellett sok izgalmas, különleges muzsikát, formációt ismerhetsz meg. Olasz, spanyol, portugál, holland, angol, amerikai, bolgár, szerb, cseh, lengyel, görög, máltai, chilei, izraeli, szenegáli, egyiptomi indonéz és indiai együttesek, előadók érkeznek hozzánk.

A fesztivált együtt éled meg a művészekkel, akik nem csak koncertet adnak, hanem velünk buliznak a rendezvény ideje alatt. Laza, közvetlen hangulat, új ismerősök, baráti beszélgetések és rengeteg kísérőprogram vár.

A táncházakban afrikai, latin, cigány, indonéz, indiai, görög és természetesen Kárpát-medencei néptáncokat láthatsz, vagy sajátíthatsz el. Ha már mind jól megy, jöhetnek a hangszerek! A bemutatók után a mesterek meg is mutatják, hogyan kell megszólaltatni ezeket a különleges hangszereket; fúvósokat, mint például a didgeridoo, a ney, ütősöket, mint a darbuka, djembe, tabla, és húrosokat, mint a szitár. Ha meg profi zenész vagy, beülhetsz egy mesterkurzusra. 

A tánc és a hangszerek mellett kézműves foglalkozásokhoz is csatlakozhattok. Megtanítunk batikolni, szőni, nemezelni, ékszert és akár hangszert készíteni.  Nemzeti gasztro bemutatók és kóstolók követik egymást, és amíg az ebéd készül, képzőművészeti kiállításokat nézhetsz meg.


Babel Sound honlapjaFacebook/BabelSoundFacebook/BabelSound2016

 

  • BabelSound_2016_700
  • BabelSound_2016_artist_Amariszi_700
  • BabelSound_2016_artist_JewishMonkeys_700
  • BabelSound_2016_artist_Kerekes_700
 

Nézze meg a fesztiválon készült galériákat

 

>>>galéria<<<

 

 

Hírek

Hírek - Mi újság Balatonbogláron?

» továbbá

Események

Események - Mi történt Balatonbogláron?

» továbbá

Boglári galéria

Boglári galéria - Balatonboglár ma és régebben

» továbbá

Információk

Információk - Nyaralásról, városról.

» továbbá